Szórólap

szórólap készítés Szeged, Budapest

Szórólap nyomtatás Szeged

Szeretnéd gyorsan és pénztárcakímélően megszerezni aktuális szórólapjaidat ?
Nincs ötleted? Bízd ránk a szórólap készítést, mi a tervezéstől a kivitelezésig megoldjuk a gondod, lehet bármilyen extra igényed.
Szórólapokat készítünk a francia mérettől (99×210) egészen A3-as méretig. Szóróanyagok nyomtatása 3 órán belül elkészül, amennyiben digitális technológia szükséges a munkához. Velünk már kis példányszámban is megéri.

Ajánlott szórólap nyomtatási méretek:

  • A4-es szórólap (210 mm x 297 mm)
  • A5-ös szórólap (148,5 mm x 210 mm)
  • A6-os szórólap (105 mm x 148,5 mm)
  • LA4-es szórólap (99 mm x 210 mm)

Nem mindegy, hogy pénzt szórsz, vagy szórólapot!

A jól célzott, alacsony költséggel előállított szórólap nem pénzkidobás! Pláne, ha ötletes, kreatív, meggyőző. A szórólapod hozott képi anyagokból is összeállítjuk, de a cég profiljához-színeihez alkalmazkodóan akár a grafikai tervet is elkészítjük. Kreatív csapatunk szívesen ad ötleteket, elvégzi a szövegírást, promóciós javaslatokat tesz.

Ajánlott szórólap nyomtatási méretek:

Bár a szórólap mérete tulajdonképpen bár mekkora lehet, de azért nem ajánlatos nagyon nagy szórólapot készítettni.

Amennyiben sok adatot, képet szeretnél megjeleníteni a szórólap készítés során, ugyanakkor részekre szeretnéd bontani a tartalmát, akkor legideálisabb választás a leporelló, amit harmad nagyságra lehet „varázsolni”. Nyomdánk – a legegyszerűbb szórólapoktól a legigényesebb prospektusokig, kiváló minőségben, – a legkedvezőbb áron vállal: szórólapok tervezését, szórólap készítést, legyártását, méretre vágását és kiszállítását. Termékeinket kis mennyiségben digitális, nagy mennyiségben offszet technológiával állítjuk elő.

Szórólap készítés, szórólap nyomtatás

Aki szórólap készítés mellett dönt, fontos tudnia, hogy egy jó szórólap:

  • olvasható
  • információ dús
  • látványos
  • cselekvésre ösztönöz

Milyen legyen a szórólap anyaga?

Itt az egyik legfontosabb szempont, hogy mi a szórólap célja. Ez fontos szempont a szöveg és a képanyag összeállításhoz. A szórólap készítésnél nem minden esetben a postaládába dobált szórólapokra kell asszociálni, vannak nagyon igényes szórólapok.

Szórólap készítés, de mekkora legyen a szórólap?

A szórólapok készülhetnek akár névjegykártya mérettől egészen az A4-es méretig, bár legelterjedtebb a szórólap nyomtatásnál az A5-ös és A6-os méret. A szórólap nyomtatásnál a méretet leginkább a szórólap célja határozza meg. Gondoljunk csak a kiállításokon osztogatott igényes A4-es szórólapokra.

A szórólap nyomatás, de milyen színű is legyen?

A szórólap nyomtatásnál azt ajánljuk, hogy a megtervezett szórólap színvilága vagy a célcsoport ízlésvilágához igazodjon vagy a cégre jellemző színvilág legyen.

A papír minősége?

Nagyon fontos szempont. A szórólap nyomtatás során a papír minőségét is elsősorban a célcsoport határozza meg. Például: egy igényes neves szálloda reklámja nem valószínű, hogy a szórólap nyomtatás során ugyanolyan papírra kerül, mint egy víz-, gáz szerelőé, aki egy bizonyos kisebb területet fed le a szórólappal.

Mennyi szórólapot nyomtattassak?

Igazán lényeges kérdés, mert nyilván a mennyiségtől függ, hogy hány embert tudunk elérni. Természetesen a szórólap nyomtatás költségét nagymértékben befolyásolja, hogy minél nagyobb a darabszám, annál olcsóbb a szórólap elkészítése fajlagosan.