Meghívó rendelés esküvőre: érdekességek és trendek a meghívók világából

A trendek az esküvők világát sem kerülik el, sőt, itt igazán izgalmas lehetőségek kínálkoznak. Minden évben változik valami, összhangban a legújabb divattal és persze a korszerű igényekkel. A meghívó rendelés éppen ezért lehet olyan dolog, amit gyorsan elintéz egy pár, ha hagyományos, klasszikus esküvői meghívót választ vagy pedig megadja a módját és olyan meghívót tervez vagy terveztet, ami kiemelkedik a jól ismert sablonok közül, esetleg valamilyen különleges koncepcióba illeszkedik.

meghívó rendelés egyik első lépése a meghívó papírjának kiválasztása. Ma a papír már csak egyike a lehetséges anyagoknak. A legújabb trendek ennél jóval színesebb lehetőségeket kínálnak. Egy XXI. századi meghívó már készülhet átlátszó akrilból, dekadens bársonyból, a luxus kedvelői választhatnak színes bőr anyagot, de azoknak sem kell szomorkodni, akik minden részletében környezettudatos és klímavédelemhez igazodó meghívó rendelésen törik a fejüket. Létezik ugyanis olyan elültethető papírból készült, növényeket növesztő papír is, amire szintén kerülhet meghívó szöveg.

A papír még csak a kezdet! A meghívó rendelés következő lépése a szöveg és a dizájn. Sokan kedvelik az elegáns, kalligrafikus betűket, a kézzel írt hatású meghívók most nagy népszerűségnek örvendenek. A forma sem feltétlenül csak a megszokott téglalap, megengedett az absztrakt is.

A boríték legalább olyan hangsúlyos, mint maga a meghívó, ez manapság kiemelt jelentőséggel bír. Nem véletlen, hogy a borítékok külleme dekoratívabb, díszesebb, feltűnőbb, mint annak előtte. A boríték belseje pompázhat festett virágokban vagy glitterekben, kerülhet rá viaszpecsét vagy készülhet lézervágott formában, bonyolult csipke díszítéssel.

meghívó rendelés végére akár egy komplett ajándékcsomag is kikeredhet, mert nem újdonság díszdobozban, kiegészítőkkel, apró ajándékkal, kreatív csomagolásban elkészíttetni a meghívót. Így kerülhet palackpostába, konzervdobozba vagy süteményes dobozba is. Forduljatok hozzánk bizalommal!