Nálunk megtaláljátok az ideális esküvői meghívó mintát!

Egy esküvő megszervezése hatalmas feladat, mert egyetlen, de annál jelentőségteljesebb nap köré épül. Színek, tematikák, virágok, ízkompozíciók, betűtípusok, helyszínek és ülésrendek kavalkádjában kell kiigazodni. A legelső teendők egyike maga az esküvői meghívó kiválasztása, megtervezése és kiküldése.

A meghívó kiválasztása fontos lépés, a tartalma és a stílusa is mindent elárul a közelgő nagy napról, elsősorban a meghívott vendégeknek. Sokan elteszik emlékbe is, köztük valószínűleg Ti is, az ifjú pár, ezért érdemes időt szánni a tökéletes meghívó megtalálására. Ebben igyekszünk segíteni minden jegyespárnak az oldalunkon található, több száz esküvői meghívó minta segítségével.

Az esküvői meghívó mintákat külön katalógusokba szedtük és stílus alapján kategorizáltuk. Lapozgassátok végig és szűkítsétek a kört azokra, amik tetszenek! Ne aggódjatok, nem lesz olyan, mint más pároké, hiszen minden részletet Ti választotok és raktok össze, a végén pedig megszületik a csakis Rátok és a Ti esküvőtökre jellemző esküvői meghívó!

Az esküvői meghívó minták között vannak a legutóbbi esküvői trendeknek megfelelő témák és stílusok is, mint például a zöld növényes esküvői meghívó minta, vannak humoros, rajzos grafikák, illetve olyan, örök klasszikusok is, mint a finom csipke minta szalaggal kiegészítve. Az esküvői meghívó minta a honlapunkon szereplő szövegmintákkal, betűtípusokkal, idézetekkel és egyéb kiegészítőkkel teljesen személyre szabható. A kész esküvői meghívó mintát elküldjük Nektek és ha úgy döntötök, hogy ez az, ami kifejez Titeket és az esküvőtöket, már csak ki kell nyomtatni a megfelelő példányszámban.

Válogassatok esküvői meghívó mintáinkból, és tervezzétek meg otthon, kényelmesen a saját meghívótokat! Természetesen nem hagyunk magatokra Titeket, mindenben segítünk, ha elakadtok, kérdésetek van vagy tanácsra van szükségetek. Keressetek fel minket bizalommal a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, kollégáink segítenek Nektek!