Tippek az esküvői meghívó kiválasztásához

Ha egy pár úgy dönt, hogy hivatalosan is összekötik életüket, a nagy nap előtt rengeteg teendővel kell számolniuk: ki kell választaniuk az ünnepség helyszínét, a ruhákat, össze kell írni a meghívottak listáját, és gondoskodni kell az esküvői meghívó kiválasztásáról is.

Ez az egyik legösszetettebb része a készülődésnek, hiszen az esküvői meghívóval kapcsolatban több tényezőre is oda kell figyelni. Amennyiben Ti is házasságkötés előtt álltok, és szükségetek lenne pár tippre az esküvői meghívó kiválasztásához, itt a lehetőség, hogy tájékozódjatok!

Az első és legfontosabb, hogy az esküvői meghívó megrendelése időben megtörténjen, közvetlenül a megfelelő helyszín lefoglalása után, mert így biztosan időben minden családtaghoz, baráthoz, rokonhoz el fog jutni a meghívó. Ha utolsó pillanatra hagyjátok ezt a teendőt, biztosak lehetnek abban, hogy egyes vendégek késve kapnak hírt az eseményről, emiatt pedig megvan a kockázat arra, hogy kevesebben vegyenek részt az eseményen, mint amennyivel eredetileg számoltatok.

Fontos, hogy az esküvői meghívó kiválasztását az esemény látványvilágához igazítsátok. Ha például vintage esküvőben gondolkodtok, a meghívó szintén ezt a stílust képviselje, hiszen a meghívóknak a tájékoztatáson kívül fontos szerepük van abban is, hogy beharangozzák az esemény stílusát.

Az esküvői meghívó tervezésekor az idézetekről se feledkezzetek meg! Rengeteg frappáns, vicces vagy elgondolkodtató idézet közül válogathattok, amik még személyesebbé tehetik az invitálást.

Az esküvői meghívó betűtípusára is érdemes kiemelt figyelmet fordítani, ugyanis a túldíszített, apró betűket sok embernek nehézséget okoz kiolvasni. Törekedjetek inkább az egyszerűbb megoldásokra, hiszen így a vendégek megfelelően tájékozódhatnak az eseményről.

Kínálatunkban rengetegféle esküvői meghívóval találkozhattok, ennek köszönhetően nálunk biztosan megtaláljátok az eseményhez illő változatot. Amennyiben kérdéseitek lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressetek bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésetekre!